Den Kreative Skole København                                                                                                                             Genveje                    Undervisning        

TEATERSkal der også være teatertilbud på jeres skole?

Hvis I - forældre og børn - i fællesskab kan samle nok tilmeldinger til et teaterhold á 8 tilmeldte, så tager vi gerne over derfra med at ansætte underviser, booke lokale mv. 

Kontakt os og få gode ideer til, hvordan du får skabt interesserede for teater på din skole. 

Har I et helt specifikt teaterønske? Hvis ikke kan I også finde inspiration til mulige dansehold her: 


Drama for begyndere
Har du lyst til at spille teater?
I Drama for begyndere skal vi lege, danse, grine, klæde os ud og lære, hvad det vil sige at spille en rolle. Vi går sammen på opdagelse i eventyr og historier og spiller skuespil med alt fra børn, voksne, ninjaer, trolde, prinsesser, vismænd, elvere og måske en enkelt drage? Sæsonen afsluttes med en visning, hvor familie og venner kan komme og se os optræde.

Temahold
Har du en skuespiller i maven?
På dette hold arbejder vi med fysisk teater, improvisation, fortælling, rollespil og karakterarbejde. Vi øver os i at være fjollede og seriøse! Vi arbejder både med improviserede scener og små tekststykker og afslutter sæsonen med en visning for familie og venner. 

Produktionshold
Har du en skuespiller i maven?
På dette hold introduceres du for forskellige arbejdsmetoder og redskaber, du kan putte i din skuespilsværktøjskasse. I 1. modul arbejder vi tematisk med fysisk teater, improvisation og karakterarbejde, og afslutter med en lille visning. I 2. modul arbejder vi med at lave en større forestilling, der udvælges efter de medvirkende. Du skal være forberedet på, at du fra gang til gang kan få små opgaver, som du skal forberede til næste undervisningsgang.

Forside     Musikskole     Danseskole     Teaterskole    Billedskole

Praktiske oplysninger       Om skolen       Kontakt 

Undervisning

Her underviser vi

Tilmelding

Priser

Regler / betingelserMusikskole.htmlHer_underviser_vi.htmlhttps://kskbh.speedadmin.dk/tilmelding#/Priser.htmlRegler___betingelser.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1shapeimage_10_link_2shapeimage_10_link_3shapeimage_10_link_4

Skoler

Priser

Ferieplan  

Udmeldelse

Regler 

Ansatte