BAND/SAMMENSPIL 
& KOR


Spirekor (0.-1. klasse)
I spirekoret synger, danser og leger vi sammen. Vi udforsker hvad stemmen kan og øver os i at synge sammen. Alle er velkomne i et spirekor også selvom man tror man ikke kan synge. Alle kan være med!
Vi slutter sæsonen af med en lille koncert så I kan se hvad spirekoret har lært. Spirekoret varetages af én af Den Kreative Skoles dygtige korinstruktører som har stor erfaring med børnekor. 

Lektion: 45 minutter       Deltagere: min. 8 

Ørestad Skole, torsdag kl. 16.45 - 17.30 


Kor (2.-5. klasse)
Børnekoret er for de lidt større børn og niveauet er sat op ift. Spirekoret. Udover at synge en masse fantastiske sange, arbejder børnekoret også med flerstemmighed, node- og rytmelærer og bevægelse, alt sammen for at blive dygtigere til at synge. 
Holdet er åben for alle børn med ekstra hang til at synge og kræver derfor ikke optagelsesprøve. Børnekoret arbejder frem mod forskellige koncerter b.la. har de før deltaget i børnekordage i Tivoli til stor glæde for alle. Derudover afsluttes sæsonen altid med enten en julekoncert eller sommerkoncert.

Lektion: 45 minutter       Deltagere: min. 8 

Sølvgades Skole, tirsdag kl. 15.05 - 15.50


Band (fra 3. klasse)
Så skal der spilles i band!
Er I nogle stykker fra skolen, der gerne vil lave et band sammen, og gerne vil have noget hjælp fra vores erfarne og kompetente undervisere? Måske mangler bandet et medlem eller to. Så er det her du hører til!

Lektion: 50 + 10 minutter      Deltagere: 5-8 per hold. 
Lektion: 75     minutter      Deltagere: 8-12 per hold.Er du også tilmeldt instrument- eller sangundervisning 
får du 15% rabat på band.http://b.la/shapeimage_3_link_0

Den Kreative Skole København                                                                                                                             Genveje                    Undervisning        

Undervisning

Instrumenter og sang

Sammenspil / kor

Musikkarrusel

Elektronisk musik

Workshops

Her underviser vi

Tilmelding

PriserMusikskole.htmlInstrumenter_og_sang.htmlMusikkarrusel.htmlElektronisk_musik.htmlWorkshops.htmlHer_underviser_vi.htmlhttps://kskbh.speedadmin.dk/tilmelding#/Priser.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1shapeimage_6_link_2shapeimage_6_link_3shapeimage_6_link_4shapeimage_6_link_5shapeimage_6_link_6shapeimage_6_link_7shapeimage_6_link_8

Forside     Musikskole     Danseskole     Teaterskole    Billedskole

Praktiske oplysninger       Om skolen       Kontakt 

Skoler

Priser

Ferieplan  

Udmeldelse

Regler 

Ansatte