OM SKOLENDen Kreative Skole
Gør de kreative aktiviteter mulige

Den Kreative Skole København er en forening, der formidler undervisningskontakt på folkeskoler mellem børn og unge, der vil gå til kreative fritidstilbud og kompetente undervisere indenfor musik, dans, drama og billedkunst. 
Vores forening er baseret på en kombination af både frivilligt arbejde og lønnet undervisning.
Vi kan åbne for samarbejde med nye folkeskoler og forældregrupper, hvor vi er efterspurgt, og vi skaber gerne nye aktiviteter og tilbud på opfordring fra skoler og forældre. 
Foreningen er skabt og administreret af vores kreative ledelsesteam: 
Mads Bloch, Administration og koordination
Aleksandra Bertelsen, Bestyrelsesformand og administration


Historien bag
Børn skal kunne være kreative, hvor de bor

Sommeren 2011 mødtes de to højskolevenner Mads og Gunvor i Aarhus for at diskutere et helt bestemt emne: Børns mulighed for at gå til musik. 
Inden dagen var omme var de enige om at skabe den forening, der skulle blive til Den Kreative Skole Aarhus ud fra tanken om, at børn skal kunne gå til kreative fritidsaktiviteter, dér hvor de bor.  
Foreningen er vokset eksplosiv, for mange forældre har været enige: De kreative aktiviteter skal komme ud til børnene - ikke omvendt. 

2013 fik de prisen som Årets Ildsjæl af Aarhus Kommune, Aarhus Stiftstidende og VestjyskBank for deres store arbejde med at skabe og drive Den Kreative Skole Aarhus.

I 2015 begyndte vi at arbejde på at danne en forening og skole i København, og i september 2016 startede vi de første tilbud på Ørestad Skole.


Vores mission og vision
En kreativ legeplads

Vi er sat i verden for at give børn og unge mulighed for at udvikle sig kreativt i deres eget geografiske område.  
Vi vil være en professionelt ledet organisation, der udbyder et bredt spekter af fritidstilbud indenfor de kreative fagområder: musik, dans, teater og billedkunst. 
I vores fritidstilbud skal processen være i centrum. Vi vil lege, skabe glæde og nysgerrighed, understøtte skabertrang og udforske det kreative rum.  
Vi vil være en kreativt skabende legeplads. 


***
Pressen skrev:


Artikel i Musikmagasinet
(Januar 2014)
Århus Stiftidende
(November 2013)

Lokalavisen
(April 2013)


Lokalavisen
(Marts 2013)

Lokalavisen
(Februar 2012)
Lokalavisen
(Januar 2012)
Her underviser vi

Om skolen

    > Undervisere

    > Bestyrelsen

    > Vedtægter

Praktiske oplysninger

Tilmelding

PriserHer_underviser_vi.htmlUndervisere.htmlBestyrelsen.htmlVedtgter.htmlPraktiske_oplysninger.htmlhttps://kskbh.speedadmin.dk/tilmelding#/Priser.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4shapeimage_5_link_5shapeimage_5_link_6

Den Kreative Skole København                                                                                                                              Genveje                    Undervisning        

Forside     Musikskole     Danseskole     Teaterskole    Billedskole

Praktiske oplysninger       Om skolen       Kontakt 

Skoler

Priser

Ferieplan  

Udmeldelse

Regler 

Ansatte